Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Au crescut vitezele medii de download în al doilea semestru al anului 2017

Vitezele medii de download atât pe date internet fix, cât şi pe internet mobil au crescut la nivel naţional cu 5,5%, respectiv cu 4,3%, în al doilea semestru al anului 2017, comparativ cu prima jumătate a aceluiaşi an, arată datele publicate joi de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), informează AGERPRES.
Internet-Marketing-Article1.jpg

Conform ANCOM, în perioada amintită, testele efectuate pe www.netograf.ro arată că, în semestrul al doilea din 2017, utilizatorii români au experimentat viteze de download date internet fix în creştere cu 5,5% la nivel naţional şi viteze de download date internet mobil mai mari cu 4,3%, faţă de semestrul I 2017.

ANCOM precizează că tendinţa de creştere se observă şi în ceea ce priveşte viteza medie de upload pentru serviciile mobile, de la 8,60 Mbps, în primul semestru al anului 2017, la 9,49 Mbps (+10%) în cel de-al doilea semestru. Viteza medie de upload pentru serviciile fixe rămâne aproximativ constantă, la 92,77 Mbps.

Pe segmentul download date internet fix, cea mai bună viteză medie măsurată a fost în reţeaua RCS&RDS (132,6 Mbps), urmată de UPC România – cu 120,66 Mbps şi Nextgen Communications, cu 80,56 Mbps.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE – FEBRUARIE 2018

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii