Cautare
, Contributor

Tech |
|

Atos promovează migraţia către Cloud, în care va investi 2 miliarde euro

Compania franceză Atos lansează Atos OneCloud, o iniţiativă menite să accelereze migraţia clienţilor săi către Cloud.  
cloud

Atos anunță un proiect ce va fi susţinut de o investiţie de 2 miliarde de euro în următorii cinci ani care are drept obiectiv accelerarea migrației către Cloud, potrivit unui comunicat de presă. 

Atos, lider global în transformare digitală, lansează astăzi Atos OneCloud, o iniţiativă unică de a accelera în mod proactiv migraţia clienţilor săi către Cloud, printr-o suită unică de soluţii şi servicii. Atos OneCloud va permite companiilor să beneficieze de avantajele tehnologiei Cloud prin optimizarea proceselor de business şi modernizarea aplicaţiilor, făcându-le mai agile, mai mobile şi mai orientate către date şi proprii clienţi. Atos OneCloud va fi susţinută de o investiţie de 2 miliarde de euro în următorii 5 ani, iar livrarea se va face prin medii Cloud publice, private sau hibride, extrem de sigure şi decarbonizate“, arată compania.

Atos OneCloud este conceput drept o abordare modulară, permiţând clienţilor să migreze întreaga arhitectură IT în Cloud sau individual, per fiecare modul de business, scrie news.ro.

Credem că tehnologia Cloud reprezintă mai mult ca oricând noua realitate pentru mediul digital, iar Atos se află într-o poziţie unică pentru a le furniza clienţilor adevărata valoare a acestei tehnologii. Atos OneCloud este singura soluţie de pe piaţă care combină serviciile de consultanţă personalizate în funcţie de industrie cu expertiză în transformarea aplicaţiilor, rezultând într-un set de servicii end-to-end. Astfel, Atos contribuie la accelerarea transformării digitale în medii cloud sigure şi decarbonizate. Pentru a obţine rezultate de business îmbunătăţite, fiecare dintre clienţii noştri îşi poate personaliza la rândul său propriul plan Atos OneCloud. Beneficiind de un set unic de capabilităţi, vom dezvolta şi implementa end-to-end această iniţiativă, alături de ecosistemul nostru puternic de parteneri”, a declarat Elie Girard, CEO Atos.

Atos oferă atât clienţilor existenţi, cât şi noilor clienţi, posibilitatea de a co-dezvolta „Propriul Plan Atos OneCloud” personalizat în 90 de zile. 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii