Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

Athénée Palace Hilton a câștigat pentru cel de-al treilea an consecutiv premiul Romania’s Leading Hotel

Hotelul Athénée Palace Hilton București a primit, pentru al treilea an consecutiv, distincția Romania’s Leading Hotel și pentru al doilea an consecutiv premiul Romania’s Leading Business Hotel din partea World Travel Awards Europe 2018  - cel mai prestigios program de premiere a industriei de turism.
Athenee Palace Hilton sm

Ceremonia de gală desfășurată pe 30 iunie la Atena în Grecia, a adus în palmaresul hotelului Athénée Palace Hilton două dintre cele 19 premii câștigate de lanțul hotelier Hilton, conform voturilor acordate de profesioniști din domeniul turismului internațional.

Cele două titluri câștigate de Athénée Palace Hilton în 2018 – Romania’s Leading Hotel și Romania’s Leading Business Hotel – poziționează hotelul drept lider al ospitalității în România și subliniază încă o dată calitatea serviciilor oferite, precum și angajamentul său de a oferi experiențe remarcabile și facilități de top atât pentru business, cât și pentru petrecerea timpului liber.

Rainer Gieringer, directorul general al Athénée Palace Hilton, a declarat:

„Suntem onorați să fim recunoscuți de World Travel Awards drept lider în domeniul ospitalității din România pentru cel de-al treilea an consecutiv. Ambele premii de anul acesta dovedesc pasiunea și dedicarea noastră de a oferi servicii de înaltă clasă tuturor oaspeților. Le mulțumim în mod deosebit membrilor echipei Athénée Palace Hilton, care au făcut posibilă această mare realizare.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii