FacebookTwitterLinkedIn

Unde? Prima destinatie este Italia, Carovigno,  o regiune de poveste din sudul Italiei, cu parfum istoric la fiecare pas si mangaiata intreg anul de razele soarelui  si  de soaptele marii Adriatice.

Unul dintre cele mai sofisticate castele din regiune, transformat  de curand intr-un hotel boutiq de 5 stele, va deveni universul  INFRAFIT  dedicat exclusiv acestei calatorii unice de auto-descoperire, vindecare, intinerire, echilibrare energetica  si wellness, dar si de explorare a unor minuni istorice precum: Ostuni, Brindisi, Otranto, Lecce, Alberobello, Gallipoli, Alecio, Salentino, Carovigno, Santa Maria di Leuca.

De ce? Pentru tine in primul rand, pentru izolare, pentru liniste, pentru iesirea din cotidian. Pentru o vacanta de vis dedicata intineriri, sanatatii, vindecarii si auto-descoperirii ! Pentru ca detox ul si recalibrarea energetica pot incetini major efectul inevitabil al trecerii anilor. Stilul de viata neregulat, nutritia defectuoasa, excesul de toxine, stress ul, excesul de greutate, nivelurile de energie si imunitate scazute, genereaza in terenul biologic si in sange un mediu acid,  ceea ce favorizează in timp, dezvoltarea bolilor și a problemelor grave de sănătate. Mai mult, toti acesti factori obosesc organismul, incetinind si mai mult regenerarea naturala a tesuturilor si celuleor.

Detoxifierea, pierderea în greutate, reechilibrarea emoțională și recalibrarea energetica  constituie baza sănătății și a prevenirii bolilor.

Programele DETOX concepute de INFRAFIT au o putere de vindecare incredibila care repara multe dintre problemele fizice si emotionale, cresc  vitalitatea si imunitatea, si ofera o stare de bine inegalabila.Ele sunt astfel gandite pentru a asigura regenerarea organismului, restabilirea echilibrului natural, cu scopul de a recupera energia esențială și a oferi o intinerire  fizica, emotionala si spirituala.

Punctele forte si unice ale programelor  INFRAFIT  se regasesc in tehnologia avansata din dotare, si mai ales, in echipa de medici si profesionisti  cu experienta  vasta in acest domeniu , care oferă sprijin si ingrijire totala pe parcursul acestor programe.

Pentru tehnicile energetice chinezesti de vindecare,  recalibrare energetica si emotionala , INFRAFIT aduce pe unul dintre putinii si valorosii discipoli din Europa ai  Marelui Maestru  Chen Xiaowang , singurul roman certificat international in Taijiquan stilul Chen si oficial a 20-a generatie Chen Taijiquan. El este medic stomatolog la baza , specializat in implantologie si paradontologie, dar si doctor in medicina alternativa si medicina biologica, specializat in nutritie functionala, in dezvoltare personala, in tehnici chinezesti precum Qigong, Baguazhang,  Taiji si acupunctura (anti durere, vindecare, anti-aging si pierdere in greutate).

Pentru Dr. Doru Udisteanu, China este sursa lui de inspiratie in ultimii 22 de ani locul in care a studiat, a aprofundat si s-a specializat in medicina alternativa si biologica, in stilurile de vindecare chinezesti, dar si locul care i-a transformat viata radical in bine si locul in care s-a auto-descoperit si schimbat profund.

In 2015 Dr Udisteanu a devenit fondatorul primei gradinite din Romania in care specificul acesteia este construit dupa principiile Taoiste si unde se studiaza inclusiv limba si caligrafia chineza.

Din iulie 2016 Dr Doru Udisteanu s-a alaturat echipei INFRAFIT , alaturi de care depune toate eforturile pentru vindecarea si recuperarea pacientilor cu patologii degenerative, dar si pentru sprijinul celor care doresc preventie, terapia durerii, terapie anti depresie si anxietete, detox,  pierdere in greutate , recalibrare energetica si anti-ageing.

Centrul INFRAFIT , specializat in detox si medicina biologica, ofera un adevarat univers holistic dedicat sanatatii si starii de bine. Programele Infrafit au multiple abordări: Biomedicina – diagnostic si tratament, Arta Preventiei, Sanatate Holistica, Nutriție, DETOX, Managementul Greutatii si al Stress ului, Recalibrare energetica , Anti-ageing si Wellness.

Lista de inscrieri in tabara detox din Italia este inca deschisa  si puteti contacta echipa INFRAFIT zilnic intre 06:00-00:00