Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

AROBS Transilvania Software oferă gratuit ambulanțelor de stat din România soluții de monitorizare și gestionarea flotei auto TrackGPS

În contextul răspândirii pandemiei de COVID-19, soluția completă de monitorizare și gestionare a flotei auto TrackGPS deținută de AROBS Transilvania Software a decis să ofere aceste servicii în mod gratuit tuturor ambulanțelor de stat din România, aflate în portofoliu, pe toată perioada stării de urgență națională.
 aboneaza-te
ambulante

Toate cele peste 1400 ambulanțe de stat împreună cu cele peste 3.000 de cadre medicale au asigurat suport 24 de ore pe zi în ceea ce privește mobilitatea, furnizând informații esențiale legate de utilizarea eficientă a flotei de mașini în combaterea pandemiei. Pe toată perioada stării de urgență națională, efortul acestor echipe va fi completat de specialiștii TrackGPS by AROBS, care își pun la dispoziție cunoștințele tehnice acumulate pentru a acorda ajutor.

Utilizarea  eficientă a vehiculelor și coordonarea întregii activități prin intermediul platformei profesionale furnizate de TrackGPS by AROBS poate salva vieți.

Contextul actual este unul nemaiîntâlnit în care comunitatea își reduce activitatea semnificativ, dar nu și instituțiile medicale. Ele sunt cele care au acum nevoie de susținere și solidaritate mai mult ca oricând, în lupta împotriva pandemiei de COVID-19.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii