FacebookTwitterLinkedIn

Compania de tehnologie AROBS Transilvania Software lansează o firmă de dezvoltare de software pentru clienți din Europa și America de Nord. Firma are 160 de angajați în România și SUA.

”Pe termen mediu și lung, obiectivele AROBS Engineering se axează pe creșterea businessului companiei pe nordul Americii și pe vestul Europei, precum și extinderea portofoliului de clienți,” a declarat Voicu Oprean, fondator și CEO al AROBS.

Noua firmă, AROBS Development & Engineering, furnizează servicii premium de dezvoltare software embedded clienților din Europa și America de Nord.

Portofoliul de clienți al companiei este format din jucători semnificativi la nivel global în domenii precum medical, aerospațial, maritim, IoT industrial, etc.

Firma este formată din aproximativ 160 de specialiști în tehnologii embedded localizați în București, Iași și Craiova, precum și în Florida, SUA și va fi condusă de Marius Duțu, care a ocupat poziția de CEO și înainte de preluarea companiei de către AROBS, împreună cu ceilalți membri ai echipei de management.