FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul belgian Speedwell și Arhivatorul au semnat recent un contract de închiriere pe o perioadă de șapte ani, pentru o suprafață de 1.000 mp în depozitul Spaceplus. Tranzacția vine ca urmare a procesului de expansiune prin care trece Arhivatorul, companie care oferă soluții de gestionare a documentelor și de digitalizare a companiilor. 

Spaceplus, proiectul dezvoltat de Speedwell, pune la dispoziție 10.000 mp de spații de depozitare, cu suprafețe cuprinse între 400 și 600 mp și o înălțime liberă de 6 m. Compania a livrat deja Faza 1 a proiectului, primul din acest segment de piață pentru dezvoltator.

Înființată în anul 2015, Arhivatorul a dezvoltat o soluție completă și integrată de business management, cu scopul de a elimina hârtia din procesul de lucru și de digitalizare a companiilor. După deschiderea mai multor sedii în Cluj și Timișoara, Arhivatorul și-a extins afacerea și în București. 

Situat aproape de ieșirea spre autostrada A1, în nord-vestul Bucureștiului, Spaceplus oferă acces direct către șoseaua de centură și o conexiune rapidă spre și dinspre centrul orașului. 

Lucrările de construcție au început în noiembrie 2021, iar prima fază a proiectului a fost livrată în august 2022. Speedwell intenționează să extindă conceptul Spaceplus în mai multe locații din principalele orașe ale României.