Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Arhitectul Sorin Gabrea: „Popoviciu şi Dimofte sunt principalii mei clienţi”

Sorin-Gabrea-riseprojectro.jpg
RISE Project a discutat cu Sorin Gabrea despre poziţia sa de arhitect al miliardarilor Gabriel (Puiu) Popoviciu şi Radu Dimofte şi despre felul în care crede că şi-ar păstra obiectivitatea în cazul în care ar ajunge să realizeze noul PUG al Capitalei.

Despre cum a ajuns să lucreze pentru Puiu Popoviciu şi Radu Dimofte:
„Am cunoscut echipa Popoviciu-Dimofte când eram arhitect-şef al Capitalei. Fiind cam de aceeaşi generaţie, ne-am întâlnit, au fost nişte discuţii şi, ulterior, Popoviciu mi-a făcut propunerea să preiau proiectul Băneasa”.

Află ce avere are omul de afaceri Gabriel (Puiu) Popoviciu în Top Forbes 500 Miliardari 2012

Despre cum a cumpărat firma Western Outdoor de la Popoviciu:

„Datorită relaţiilor pozitive (n.r. – cu Popoviciu), în momentul în care m-am separat de echipa de la Rostrada, am preluat la iuţeală această firmă (n.r. – Western Outdoor). A fost o discuţie amicală. <<Domnule, vreau să plec de la Rostrada. Cum fac? Trebuie să intru în funcţiune cât mai repede pentru continuarea lucrărilor la proiectul Băneasa. >>A fost o formulă rapidă şi practică ca să nu oprim proiectul în loc. Azi, mă şi întreb de ce am cumpărat această firmă. Puteam să-mi fac o firmă nouă, la Registrul Comerţului”.

Află ce avere are omul de afaceri Radu Dimofte în Top Forbes 500 Miliardari 2012

Despre faptul că are foarte multe lucrări pentru gruparea Popoviciu-Dimofte:
„Este normal. Am un principiu prin care cultiv nişte clienţi. Nu ies în piaţa liberă. Nu mă interesează legăturile întâmplătoare. Nu fac PUZ-uri sau proiecte pentru oricine. Popoviciu şi Dimofte sunt principalii mei clienţi. Alături de alte două grupări economice puternice”.

Află de ce participă Sorin Gabrea la licitaţia pentru noul Plan Urbanistic General (PUG) al Capitalei

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii