FacebookTwitterLinkedIn

Ingrediente
150 g spaghete Antonio di Vaio

sare

4 ardei grași roșii

50 g parmezan

6 frunze busuioc proaspăt

1 crenguţă mică cimbru proaspăt

piper

100 g mozzarella

1-2 căţei de usturoi

1 legătură ceapă verde

4 linguri ulei

300 ml roșii în bulion tocate

Mod de preparare

Fierbi spaghetele Antonio di Vaio în apă clocotită cu sare. Le scurgi bine, le pui într-un castron și le lași să se răcească. Adaugi peste ele parmezanul ras, busuiocul tocat mărunt, sare și piper și amesteci.  

Tai capacele celor 4 ardei, îi cureţi de seminţe, îi speli și îi lași să se scurgă. Îi umpli cu amestecul de paste, iar deasupra pui mozzarella tăiată cuburi sau rasă.

Îi introduci în cuptorul încins la 170°C timp de 45 de minute.