FacebookTwitterLinkedIn

În curs de dezvoltare, Appraisal & Valuation are un proiect rezidențial cu 30 de case în partea vest a Capitalei, amplasate pe un teren de 14.000 de mp. Investiția se ridică la peste 3 milioane de euro, iar o parte din locuințe vor fi verzi.

Compania mai deține un teren de 8 ha în nordul Bucureștiului, evaluat la peste 1 milion de euro, unde vrea să ridice încă 80 de case, construcția fiind programată să înceapă peste 2 ani.  “Vrem să facem cam 50 de case pe an”, spune Andrei Botiș, CEO și Fondator al Appraisal & Valuation.

Recent, Appraisal & Valuation s-a listat pe piața AeRO a Bursei de Valori București, în urma derulării unui plasament privat de acțiuni pentru majorarea capitalului social.

Ca strategie de dezvoltare, Appraisal & Valuation vrea să-și extindă operațiunile prin achiziția de firme din domeniul evaluărilor. Compania a achiziționat deja Simad Contex SRL, companie de audit și contabilitate din Timișoara cu peste 150 de clienți activi, dar și evaluari-arta.ro, platforma online de evaluare a operelor de artă și a obiectelor de colecție. “Mai facem încă o achiziție luna aceasta. Și încă una luna viitoare. Avem buget 2 milioane de euro pentru achiziții pentru următoarea perioadă”, a declarat Andrei Botiș.

De asemenea, antreprenorul vizează listarea companiei la Bursa de pe Wall-Street peste 10 ani.