FacebookTwitterLinkedIn

Appraisal & Valuation SA, compania deținătoare a brandului NAI Romania a anunțat câștigarea prin licitație publică a unui contract de evaluare pentru ANAF Cluj, cu termen de 36 de luni. Valoarea contractului se ridică la aproximativ 190.000 de euro, fără TVA.

Contractul semnat cu Agenția Națională de Administrare Fiscală – Lot 4 Cluj, presupune servicii de evaluare și expertiză pentru bunuri mobile și imobile, acțiuni și alte instrumente financiare, evaluări de fond de comerț și alte activități necorporale și verificări rapoarte de evaluare.

„Acest prim contract semnat cu ANAF face parte din strategia noastră de a lucra alături de instituțiile publice în procesul de schimbare a percepției publicului larg asupra procesului de evaluare. (…) Importanța inspecției proprietății nu trebuie subestimată: cele mai multe date referitoare la caracteristicile tehnice și la starea clădirilor pe care un evaluator le culege provin din inspecția proprietății!’’, a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA.

Acțiunile Appraisal & Valuation SA sunt listate sub simbolul APP pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (piața AeRO) a Bursei de Valori București. Compania a derulat un plasament privat de acțiuni care s-a desfășurat cu succes. Plasamentul privat de acțiuni, precum și operațiunile referitoare listării la bursă au fost intermediate de broker-ul TradeVille. Obiectivul financiar al companiei pentru anul 2022 vizează afaceri în valoare de 7,5 milioane de lei.