Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Tech |
|

Apple vrea să crească producția în 2021 pentru noile iPhone-uri cu 20%

Apple le-a transmis furnizorilor că intenționează să asambleze nu mai puțin de 90 de milioane de iPhone-uri de nouă generație în acest an, o creștere semnificativă față de cele 75 de milioane de unități pe care compania americană le prevede de obicei.
Apple

Prognoza privind vânzările pentru 2021 sugerează că Apple anticipează că următoarea lansare de iPhone se va bucura de cerere suplimentară. Noile iPhone-uri vor fi al doilea model ce beneficiază de tehnologia 5G și i-ar putea determina pe utilizatori să facă upgrade, transmite Bloomberg.

Noul model de iPhone va aduce mai multe îmbunătățiri decât a făcut-o iPhone 12 anul trecut, fiind pus accent pe îmbunătățirea procesorului, camerei și ecranului, au declarat surse care au dorit să-și păstreze anonimatul.

Apple are în plan îmbunătățiri pentru toate modelele actuale de 5.4″ și 6.1″, dar și pentru modelele Pro de 6.1″ și 6.7″. Este de așteptat ca telefoanele, cu nume de cod D16, D17, D63 și D64, să fie anunțate în septembrie, mai devreme decât lansarea din octombrie anul trecut, parțial datorită revenirii situației în ceea ce privește lanțul de aprovizionare.

Acțiunile Taiwan Semiconductor Manufacturing (TSMC) au crescut cu 1,3% după anunțul Apple privind planurilor de producție. Printre alți parteneri din lanțul de aprovizionare, producătorul de conectori și baterii Cheng Uei Precision Industry Co. a urcat cu până la 9%, iar producătorul de lentile Largan Precision Co. a crescut cu până la 2,4%. De asemenea, producătorul japonez de componente electronice Alps Alpine Co. a crescut cu până la 3,5%.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii