Cautare
, Contributor

IT |
|

Apple va modifica bonusurile directorilor executivi 2021

Apple a anunțat că va modifica bonusurile în numerar ale directorilor executivi în funcție de faptul dacă aceștia acționează în limitele valorilor sociale și de mediu ale companiei.  
bani director executiv salariu

Dar producătorul de iPhone nu a specificat modul în care va evalua progresul către obiectivele declarate public ale companiei, cum ar fi eliminarea emisiilor de carbon din lanțul de aprovizionare, relatează Reuters.

Apple enumeră șase valori care includ practici de mediu, cum ar fi utilizarea materialelor reciclate în produse, diversitatea și incluziunea forței de muncă, confidențialitatea și securitatea dispozitivelor sale.

Compania a mai declarat că cerințele sale minime de performanță, obiectivele și plata maximă a bonusurilor în numerar către directori nu se vor schimba.

Însă comitetul de compensare va crește sau va micșora plățile bonusului cu până la 10% pe baza unei evaluări a performanței directorilor în funcție de valorile Apple și alte inițiative cheie ale comunității în timpul 2021. 

Apple a anunțat că intenționează să elimine emisiile de carbon din întreaga sa activitate până în 2030. Conform noilor modificări, societatea a redus salariile directorilor executiv în raport cele ale angajaților săi. Compensația din 2020 a directorului executiv Tim Cook, de 14,8 milioane de dolari, a fost de 256 de ori mai mare decât compensația mediană a Apple de 57.783 dolari.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii