FacebookTwitterLinkedIn

Apple Inc a declarat că va închide câteva magazine din SUA după ce numărul de cazuri de infectare cu coronavirus a crescut pe întreg teritoriul statului. Vor fi închise 11 magazine din Carolina de Sud, Carolina de Nord, Arizona și Florida, informează Bloomberg.

Un purtător de cuvânt al companiei a declarat: “Din cauza condițiilor actuale impuse de Covid-19 în unele dintre comunitățile pe care le deservim, vom închide temporar magazinele. Facem acest pas cu multă prudență în timp ce monitorizăm îndeaproape situația și așteptăm cu nerăbdare să ne primim clienții cât mai repede posibil”.

Tedros Adhanom Ghebreyesus, șeful Organizației Mondiale a Sănătății, a declarat că pandemia de coronavirus s-a extins foarte mult, cu un număr record de 150.000 de cazuri. Recent numărul de cazuri a crescut în Florida, Carolina de Nord, Oklahoma, California, Texas și Arizona, determinând guvernele locale să ia noi măsuri de prevenire a răspândirii virusului.

Clienții vor putea să apeleze la serviciul de reparații din magazine în weekend-uri. Compania a mai adăugat că angajații din magazinele închise vor continua să-și primească salariile.