Cautare
, Contributor

Tech |
|

Apple confirmă „din greșeală” două noi modele MacBook Pro

Compania americană Apple ar putea lansa cu ocazia Conferinței mondiale a dezvoltatorilor (Worldwide Developer Conference - WWDC) două noi modele MacBook Pro.
Cracow,,Poland,-,January,27,,2020:,3d,Rendering,Of,Brand

Detaliile apar într-o înregistrare de reglementare din China. Unul dintre furnizorii de componente ai Apple, Sunwoda Electronics, a listat bateria care necesită certificare pentru noile modele. Cu numere de model care se potrivesc cu cel tradițional Apple și specificații similare, dar nu identice cu bateriile anterioare MacBook Pro, este clar că avem în față două noi modele care vor fi lansate de companie, transmite Forbes.com.

Există, de asemenea, un indiciu indirect în privința noului design al MacBook Pro. Ambele baterii enumerate sunt ușor mai mici în ceea ce privește capacitatea în comparație cu modelele existente de MacBook Pro. Se așteaptă ca ambele modele să aibă mici modificări în design – în special posibilitatea ca Touch Bar-ul să fie scos și să se facă o revenire la tastele fizice tradiționale.

Cu toate acestea, cheia este forma generală a acestora. Se așteaptă ca laptopurile să fie ușor mai subțiri și mai unghiulare, în concordanță cu iPad Pro, spre deosebire de stilul mai vechi al laptopurilor actuale. Acest lucru ar lăsa un volum intern mai mic, ceea ce înseamnă, cel mai probabil, că bateria – care trece deja printr-un proces de reproiectare – va fi redusă.

Desigur, asta nu înseamnă neapărat o durată mai mică de viață a bateriei. Angajamentul lui Tim Cook la Conferința mondială a dezvoltatorilor (Worldwide Developer Conference – WWDC) de anul trecut, ca întreaga familie Mac să treacă la Apple Silicon până la sfârșitul anului 2022, înseamnă că orice dispozitiv nou lansat va veni cu seria de chip-uri Mxx bazate pe ARM. Acest lucru va însemna mai multă putere brută de procesare, dar și o eficiență sporită, ceea ce va duce probabil la o durată mai mare de viață a bateriei în aceste noi laptopuri în comparație cu cele vechi bazate pe Intel.

Având în vedere că dezvoltatorii se întâlnesc săptămâna viitoare la WWDC, lansarea unui nou MacBook Pro cu o putere și mai mare, care le va oferi mult mai multe posibilități, ar veni la momentul perfect.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii