Cautare
, Contributor

Tech |
|

Apple cere daune de la Epic în problema Fortnite

Producătorul iPhone-ului a cerut în instanţă daune de la Epic, producătorul jocului Fortnite, pentru încălcarea clauzelor contractuale.  
fortnite

Apple a depus în instanţă cerere pentru plata de daune, pretinzând că producătorul Fortnite nu a respectat clauzele contractuale dintre cele două companii, scrie news.ro.

Până la acest moment, nu se cunoaște suma pe care Apple o cere.

Acuzațiile aduse includ faptul că Epic pozează într-un Robin Hood care luptă cu corporaţiile, însă, este o companie care valorează mai multe miliarde de dolari, ce nu vrea să plătească pentru valoarea pe care o câştigă prin App Store.

Temeiul care sprijină acuzațiile este suma de peste 600 milioande de dolari pe care Epic a obținut-o din din jocurile livrate prin App Store.

Cererea daunelor în instanță vine în contextul în care Epic doreşte că Fortnite să fie repus în funcţiune în App Store printr-o decizie judecătorească.

Care a fost punctul de start? Epic a introdus în Fortnite instrumente de plată care ocoleau App Store şi Play Store, pentru a evita plata comisionului cerut de Apple şi Google. Cele din urmă au răspuns prin eliminarea Fortnite.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii