Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Apple: Cea mai valoroasă companie din lume

Acțiunile companiei Apple au crescut vineri cu 7,1%, înregistrând un nivel record, după publicarea rezultatelor trimestriale.
apple store

Acțiunile companiei Apple au crescut vineri cu 7,1%, înregistrând un nivel record, după publicarea rezultatelor trimestriale. Astfel, gigantul din lumea tehnologiei a ajuns să depășească Saudi Aramco, devenind cea mai valoroasă companie din lume, informează Reuters, citat de Agepres.

Acțiunile Apple au urcat la un nivel record de 412 dolari la Bursa de la New York. Dacă va rămâne la acest nivel, capitalizarea de piaţă a gigantului american va fi de 1.786 miliarde de dolari.

Saudi Aramco a fost numită în decembrie 2019 cea mai valoroasă companie din lume datorită lansării ofertei sale publice inițiale. Valoarea prezentă a companiei este de 1.760 miliarde de dolari.

În primul trimestru al acestui an, Apple a înregistrat un profit de 22,5 miliarde de dolari, în creştere cu 4% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp ce vânzările s-au majorat cu 6%, până la 118 miliarde de dolari.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii