FacebookTwitterLinkedIn

Grupul lituanian Apex Alliance l-a numit pe Giovanni Valentini în funcția de CEO al Apex Alliance Hotel Management (AAHM). Grupul operează în București șase hoteluri cu o capacitate totală de peste 1.000 de camere.

Compania se află într-un proces de creștere accelerată și cu o extindere rapidă a portofoliului de proprietăți pe noi piețe. În România, AAHM își va continua investițiile și planurile de dezvoltare “prin intermediul portofoliului hotelier local”, se arată într-un comunicat al AAHM.

Giovanni Valentini și-a petrecut cea mai mare parte a carierei în industria ospitalității din Marea Britanie, unde a gestionat afaceri hoteliere. Înainte de a se alătura Apex Alliance Hotel Management în rolul de CEO, el a deținut poziții cheie, cum este cea de Vicepreședinte Operațiuni și Noi Inaugurări la TLC Group și The Collective, precum și cea de Director de Operațiuni Ospitaliere pentru IHG și Hilton.

Apex Alliance Hotel Management (AAHM) este un operator lituanian independent, care deține și administrează 15 hoteluri în Italia, România, Polonia, Lituania și Letonia. AAHM deține francize oficiale care reprezintă branduri de talie internațională precum Hilton, Marriott și Radisson, precum și propriul brand The Marmorosch Bucharest afiliat la Marriott Autograph Collection.

Compania operează șase hoteluri în București, cu o capacitate totală de peste 1.000 de camere. Printre acestea se numără Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport, Courtyard Bucharest Floreasca, Moxy Bucharest Old Town, The Marmorosch Bucharest și Europa Royale. Grupul a investit circa 120 de milioane euro, până în prezent, în România.