FacebookTwitterLinkedIn

Constantin-Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, a declarat că antreprenorii din HoReCa, care au aplicat cu succes pentru schema de ajutor de stat, vor fi plătiţi până la finele acestei luni, banii ajungând la băncile partenere.

Constantin-Daniel Cadariu: „O veste foarte bună pentru antreprenorii din sectorul HoReCa, care au aplicat cu succes pentru schema de ajutor de stat dedicată lor, este că sumele au început să le fie virate în conturi! Banii au ajuns la băncile partenere şi, până la sfârşitul acestei luni, toţi beneficiarii vor fi plătiţi! Este vorba de a doua prorată în valoare de peste 1,2 miliarde de lei, care închide, astfel, programul”, conform Agerpres.

Ministerul a publicat listele celor 39.498 de beneficiari plătiţi în total până la data de 27 ianuarie a.c. pentru cele trei măsuri gestionate şi implementate. Este vorba despre 17.368 de beneficiari pentru prima sesiune a Măsurii 1 (Microgranturi), 13.836 pentru Măsura 2 (Granturi pentru capital de lucru) şi alţi 8.294 pentru HoReCa.