Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

ANOFM: 30.373 locuri de muncă vacante la nivel național

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), sunt disponibile 30.373 locuri de muncă.

La nivel naţional, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: lucrător comercial (1.910), agent de securitate (1.626), muncitor necalificat în industria confecţiilor (1.531), ucenic (1.393), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (1.019), manipulant mărfuri (871), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie (799), lăcătuş mecanic (769), vânzător (685), confecţioner-asamblor articole din textile (685), şofer autocamion-maşină de mare tonaj (603).

ANOFM: 30.373 locuri de muncă vacante la nivel național

Din cele 30.373 de locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agențiile pentru ocuparea forței de muncă, 1.471 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer în diferite domenii de activitate, programator, manager,  medic, contabil etc), 16.486 pentru persoanele cu studii liceale, postliceale, profesionale, restul locurilor de muncă fiind destinate persoanelor cu studii primare/gimnaziale sau fără studii.

Oferta locurilor de muncă la nivel național poate fi consultată pe site-ul ANOFM (www.anofm.ro), la secțiunea Persoane fizice/Locuri de muncă vacante. În ceea ce privește locurile de muncă la nivel județean, aceste informații pot fi vizualizate pe pagina de internet a fiecărei agenții pentru ocuparea forței de muncă județene/municipale sau la sediul acestora.

Precizăm că baza de date a locurilor de muncă vacante este una dinamică, informațiile prezentate reflectând situația existentă la ora 7:00 AM.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii