FacebookTwitterLinkedIn

„Cred că în perioada următoare România are o oportunitate unică de a începe o reală transformare digitală la nivelul serviciilor și instituțiilor publice. Promovarea ideilor și proiectelor noastre privind digitalizarea și modernizarea serviciilor publice va fi o prioritate în mandatul meu, alături de atragerea de noi membri în cadrul ANIS. O altă prioritate a mandatului meu va fi consolidarea și dezvoltarea relației bune pe care o avem cu Confederația Patronală Concordia”, a declarat Mihai Matei, Președinte ANIS.

Înființată în anul 1998, ANIS reprezintă interesele companiilor IT românești la nivel politic și social și sprijină dezvoltarea industriei locale de software și servicii.

ANIS reunește 130 de membri cu peste 38.000 de angajați, atât companii mici, cât și multinaționale, firme cu capital românesc sau strain. Cu peste 2,5 miliarde de euro cifra de afaceri, veniturile anuale cumulate ale membrilor plasează ANIS în zona actorilor cheie în ceea ce privește amprenta economică pe plan local.