Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Animația pentru copii „Inside Out” vine pe marile ecrane dublat cu voci celebre din televiziunile românești

Filmul de animație „Inside Out” /„Întors pe dos”, produs de Pixar (Disney) și care va fi distribuit în cinematografe din 19 iunie, folosește vocile unor vedete autohtone de televiziune printre care Valentin Teodosiu, Diana Cavallioti și Wilmark, informează Media Expres.
inside out

Filmul de animaţie „Întors pe Dos” va fi proiectat în România atât în format 2D, varianta dublată şi subtitrată, cât şi în format 3D, în variantă cu dublaj în limba română. Filmul este distribuit de compania Forum Film România.

Valentin Teodosiu, cunoscut şi ca „Vocea Pro TV”, Diana Cavallioti, prezentatoare a emisiunii „Gala umorului” de la TVR 1, și Wilmark, dansatorul cu sânge latin născut în Columbia devenit vedetă de televiziune în România, își împrumută vocile personajelor principale în varianta dublată a filmului.

Noua animație originală produsă de Pixar – o călătorie în mintea umană – este povestea lui Riley, o fetiță care este obligată să părăsească locurile natale atunci când tatălui ei i se oferă o slujbă în San Francisco. Riley este ghidată în viață de emoțiile sale: Bucuria (voce: Sabrina Iaşchevici), Frica (Mircea Gheorghiu), Furia (Valentin Teodosiu), Dezgustul (Diana Cavallioti) și Tristețea (Rodica Ionescu). Emoțiile trăiesc în mintea lui Riley, în Cartierul General.

Regizat de Pete Docter, câştigătorul premiului Oscar („Monsters, Inc.”, „Up”), produs de Jonas Rivera, p.g.a. (“Up”), şi co-regizat de Ronnie Del Carmen (“Up”) , şi cu coloana sonoră compusă de Michael Giacchino (“The Incredibles,” “Ratatouille,” “Up”), animaţia Disney•Pixar “Întors pe Dos” se va lansa în cinematografele din România din 19 iunie 2015.

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney.

În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, Lionsgate, Weinstein, FilmNation şi alţi independenţi. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme. Dublajul filmului a fost făcut de firma de dublaj Ager Film (care lucrează printre alții cu Disney, Paramount, Sony Pictures, Warner Bros sau Turner).

Pixar Animation Studios aparține The Walt Disney Company, una dintre cele mai importante companii din domeniul divertismentului şi media, cu programe diversificate pentru familie şi cinci segmente de activitate: parcuri şi staţiuni, divertisment televizat, reţele media, produse de consum şi grupul său media interactiv.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii