FacebookTwitterLinkedIn

Andreea Cioromela a preluat, începând cu luna iunie, rolul de administrator al Kaufland România, după ce în luna martie a acestui an a fost promovată ca director general adjunct al companiei, fiind responsabilă cu conducerea departamentului Imobiliare.

Ea face parte din echipa Kaufland România din august 2019, având o experiență de peste 16 ani în cadrul grupului Schwarz, în domenii precum expansiune, vânzări, logistică și supply chain. Din noua poziție, Cioromela va coordona o echipă de aproximativ 200 de angajați.

„Kaufland România se află în plin proces de expansiune și modernizare pe piața locală. Rolul meu este să mă asigur că tot ce înseamnă investiții strategice în dezvoltarea rețelei Kaufland se realizează într-o manieră coerentă, eficientă și, mai ales, sustenabilă, în conformitate cu direcțiile asumate de companie”, a declarat Andreea Cioromela într-un comunicat.

În anul financiar 2021, Kaufland România a alocat aproximativ 375 de milioane de euro proiectelor de expansiune, dezvoltare imobiliară și modernizări, pentru deschiderea a 10 magazine noi și reamenajarea altor 15 unități.

Kaufland are 1.450 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de peste 152 de magazine în România.