Cautare
, Staff

Sănătate |
|

Andre Vivan da Silva, General Manager al GSK România, a fost promovat în funcția de Vicepreședinte și Cluster Area Director pentru GSK Europa de Sud Est, de la 1 ianuarie 2018

Andre Vivan da Silva a preluat rolul de Vicepreședinte & Cluster Area Director Europa de Sud Est, începând cu 1 ianuarie 2018, la un an după ce a fost numit General Manager al GSK Romania.
Andre Vivan da Sulva (1)

Vivan da Silva a preluat rolul de la Sally Storey, care a fost numită Vicepreședinte și General Manager în cadrul Gulf Cooperation Council, începând cu data de 1 ianuarie 2018.

El va continua să activeze din sediul companiei aflat în București, unde este stabilit împreună cu familia. De asemenea, va coordona echipa GSK România, până când va fi anunțat un succesor. Noul Director General al GSK România va fi comunicat în curând.

Formată în august 2016, regiunea Europei de Sud Est include diviziile farmaceutice ale GSK din Romania (cea mai mare piață din această regiune), Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Cipru, Malta & Gibraltar, Croația, Albania, Kosovo, Macedonia şi Bosnia – Herțegovina.

În calitate de General Manager al GSK România, din septembrie 2016, Vivan s-a concentrat pe creșterea prezenței deja puternice a GSK pe piața locală, pe implementarea de soluții inovatoare și schimbări în modelul de business. El a fost ales membru al Consiliului de Administrație al Consiliul Investitorilor Externi, în cadrul căruia se ocupă şi de coordonarea Grupului de Lucru pe Sănătate al Consiliului, din septembrie 2017.

De când m-am alăturat echipei din România, mi-au atras atenția recunoștința și bunătatea oamenilor. Fiind parte din povestea acestei regiuni, în calitate de General Manager pentru România, am înțeles complexitatea acestei zone, oportunitățile pe care le avem în fața noastră și provocările pe care trebuie să le depășim. Sunt încântat să preiau noua poziție, deoarece aceasta reprezintă un pas important înainte și o mare șansă de a continua activitatea și inițiativele dezvoltate în Europa de Sud-Est. România a fost o experienta minunată pentru mine și aștept cu nerăbdare să preiau provocările pe care această regiune le oferă”, Andre Vivan da Silva, VP & GSK Cluster Area Director South East Europe.

Înainte de rolul său de General Manager al GSK România, Vivan a fost Vicepreședinte al Primary Care și Commercial Operations din Italia, începând cu 2014.

El s-a alăturat echipei GSK în 2009, ca Specialty Business Unit Director, în Brazilia. În 2012, a fost numit Head of Academy, Commercial Excellence EMA, conducând divizia regională de Operational Planning, Sales și Launch Excellence iar, în 2013, a fost numit Head of Business Planning, China. Înainte de a se alătura GSK, Vivan a ocupat diferite funcții executive în departamentele comerciale din industria farmaceutică, precum Schering Plough, Organon, Lundbeck și Eli Lilly.

Andre Vivan are un master în Administrarea Afacerilor Internaționale la Universitatea Bournemouth (Marea Britanie).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii