Cautare
, Staff

Tech |
|

Anca Fotache este noul Director al diviziei de Service Delivery pentru Stefanini EMEA

Anca Fotache preia conducerea diviziei de Service Delivery pentru regiunea EMEA în cadrul companiei de soluții IT Stefanini, înlocuind-o astfel pe Andreea Stănescu, care a ocupat această funcție timp de șapte ani.
Anca Fotache 1

Anca Fotache s-a alăturat echipei Stefanini România în urmă cu mai bine de 4 ani, întâi pe poziția de Service Desk Manager, apoi pe cea de Senior Operations Delivery Manager. În urmă cu șapte luni, Anca a fost promovată într-o poziție regională, cea de ITO Delivery Director pentru Stefanini EMEA.

Din această funcție, Anca Fotache va fi responsabilă de livrarea serviciilor de suport IT – service desk și infrastructură – în Europa, prin centrele de servicii ale companiei din România, Polonia, Belgia și Republica Moldova. Ea este absolventă a Facultății de Filosofie din cadrul Universității București.

”Mă bucur și este o mândrie pentru mine să mă alătur colegilor mei din România care ocupă funcții regionale. Îmi doresc să duc mai departe eforturile Andreei și ale întregii echipe în procesul de transformare și digitalizare a companiei”, spune Anca Fotache.

După șapte ani în cadrul Stefanini, Andreea Stănescu va părăsi de la 1 octombrie compania pentru a se dedica altor proiecte, atât în sfera personală, cât și în cea profesională.

Stefanini este o companie braziliană care furnizează de 30 de ani servicii IT la nivel mondial, de la externalizarea infrastructurii IT până la dezvoltarea aplicațiilor software. Aceasta are o prezență directă în 40 de țări, prin cele 73 de birouri din întreaga lume și un portofoliu de peste 500 de clienți activi. Clienții provin din sectoare precum servicii financiare, industria prelucrătoare, telecomunicații, industria chimică, servicii, tehnologii și sectorul public.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii