FacebookTwitterLinkedIn

Actrița a obținut 1,1 milioane de dolari pe o proprietate din Yucca Valley, California, pe care a cumpărat-o în 2019 cu 570.000 de dolari.

Poate părea surprinzător ca o casă din deșertul Mojave să-și dubleze prețul în mai puțin de trei ani, dar specialiștii în domeniul imobiliar pun aprecierea pe seama pandemiei, perioadă în care multă lume a căutat să se izoleze de restul lumii.

Proprietatea din Mojave a fost reședința lui Amber Heard până nu demult. La procesul cu Johnny Depp, actrița a trebuit să-și declare domiciliul. În plus, a postat fotografii cu proprietatea pe contul său de Instagram.

Amplasată pe un teren de șase acri, vila a fost construită în 2015 și se află la aproximativ 15 km distanță de parcul național Joshua Tree. Casa are trei dormitoare și trei băi și o suprafață utilă de 222 de metri pătrați. Un sistem de sunet surround și o pasarelă de lemn, de 33 de metri, situată în curtea din spate, se numără printre dotările speciale ale vilei.

Livingul are șemineu și un bar cu răcitor de vinuri. Bucătăria este utilată cu electrocasnice Miele, iar sala de dining are vedere spre munții din apropiere.

Ușile culisante ale dormitorului principal permit accesul spre o terasă care dă în spatele casei.

Aici, pasarela de 33 de metri lungime, construită de unul dintre foștii proprietari, duce spre un foișor care oferă o spectaculoasă vedere asupra împrejurimilor.