FacebookTwitterLinkedIn

„Fiecare produs pe care o companie rusească sau o companie cu capital rusesc îl furnizează, produce sau vinde pe piaţă, contribuie la bugetul militar, care a fost întotdeauna o prioritate pentru guvernul rus”.

Așa sună îndemnul ambasadei Ucrainei la Bucureşti lansat pentru boicotarea companiilor ruseşti. „Salutăm şi apelăm pentru sprijinul iniţiativei cetăţenilor https://stoprusia.ro/ care nu sunt indiferenţi la războiul terorist al rusiei împotriva Ucrainei”, scriu oficialii ambasadei în cadrul unei postări pe pagina de Facebook a instituției.

Conform sursei citate, cităm: „în acest război al Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei, în care forţele ruse ucid copii şi vioalează femei, sunt importante toate instrumentele legale pe care le putem folosi pentru a opri masacrul Kremlinului în centrul Europei”.

De asemenea, reprezentanții Ambasadei Ucrainei la Bucureşti au încheiat postarea astfel: „fiecare produs pe care o companie rusească sau o companie cu capital rusesc îl furnizează, produce sau vinde pe piaţă, contribuie la bugetul militar, care a fost întotdeauna o prioritate pentru guvernul rus faţă de orice nevoi de bază ale propriilor cetăţeni”.