Cautare
, Contributor

Tech |
|

Amazon, noutăți pentru gama sa de gadgeturi controlate prin voce

Amazon a anunțat cele mai recente schimbări aduse gamei de gadgeturi controlate prin voce, inclusiv difuzoarele Echo.
 aboneaza-te
asta_amazon

Amazon aduce noi îmbunătățiri dispozitivelor sale controlate prin voce, transmite Reuters. Printre aceste schimbări se numără adăugarea difuzoarelor Echo, un ton mai natural pentru asistentul său vocal Alexa și o capacitate îmbunătățită de a discerne dacă o persoană se adresează către Alexa sau către alții din locuință.

Compania a lucrat ani de zile pentru a populariza difuzoare, televizoare și alte dispozitive pe care clienții le activează prin vorbire. De asemenea, ea a adoptat o strategie de comercializare a dispozitivelor pentru diferite funcții, inclusiv ochelari. Amazon a anunțat luna trecută lansarea unei benzi de fitness care are în vedere sănătatea și oferă o analiză a tonului și a emoției din discursul utilizatorilor.

Rivalii, printre care Apple și Google, concurează pentru a fi platforma de top pentru gadgeturile vocale. Asistentul Apple, Siri, a avut avantajul de a fi instalat pe iPhone-urile consumatorilor, dar pe piața americană pentru boxe inteligente, dispozitivele Amazon cu asistent Alexa au avut un avantaj clar, potrivit cercetărilor companiei eMarketer.

Vânzările au crescut pentru compania din Seattle, pe măsură ce mai mulți consumatori au apelat la cumpărături online în timpul pandemiei de coronavirus. În iulie, Amazon a anunțat cel mai mare profit trimestrial din istoria sa de 26 de ani.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii