FacebookTwitterLinkedIn

Amazon înregistrează o creștere a cifrei de afaceri de la valoarea înregistrată în 2019, de 321,3 milioane de lei. În prezent, compania are 3.000 de angajați în România, însă plănuiește să mărească echipa cu încă 500. Amazon va deschide un nou birou în Timișoara și alte două în Iași. 

Noile birouri vin cu multe oportunități pentru profesioniștii din domeniile software și operațiuni, care vor avea șansa să inoveze și să îmbunătățească produsele și serviciile noastre ce sprijină clienții Amazon din întreaga lume“, a transmis anterior Octavian Tănase, General Manager, Amazon România. 

Biroul din Timișoara va fi deschis în trimestrul doi al anului curent, potrivit planurilor companiei. Activitățile se vor concentra pe linia Amazon Devices, ce va include și dezvoltarea și lansarea dispozitivelor de securitate Ring. În ceea ce privește orașul Iași, biroul va fi deschis spre finalul anului și va găzdui departamentul Retail Business Support.

În 2023, Amazon plănuiește să se mute în Palas Campus din Iași, unde întreaga echipă locală va fi consolidată. Biroul va găzdui echipele Compliance Ops, Retail Business Support, Creative Ops & Production, Imaging Support, Customer Behavior Analytics, Information Security & Privacy, Compliance Tech, AWS Global IT și Content Creation Tools.