FacebookTwitterLinkedIn

În primul său interviu de presă de când a ajuns la conducerea Amazon în iulie, Andy Jassy a declarat că are nevoie de mai mulți angajați pentru a ține pasul cu cererea din retail, cloud și publicitate. El a spus că noul proiect al companiei privind lansarea de sateliți pe orbită pentru a lărgi accesul la internet de mare viteză, numit Project Kuiper, ar necesita, de asemenea, o mulțime de noi angajări, transmite Reuters.

În condiţiile în care târgul de locuri de muncă organizat în fiecare an de Amazon este programat să înceapă în data de 15 septembrie, Andy Jassy speră că acum este un moment bun pentru a face recrutări.

„Sunt de asemenea multe locuri de muncă care au dispărut sau au fost afectate în perioada pandemiei şi sunt de asemenea mulţi oameni care se gândesc la noi joburi diferite”, a spus Jassy, care a citat un studiu realizat de PwC potrivit căruia 65% din lucrători vor un nou loc de muncă.

Pozițiile pe care Amazon le caută includ ingineria, cercetare și robotică, postări care sunt în mare parte noi pentru companie, mai degrabă decât locurile de muncă deja existente.