Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Altex se alătură demersului eMAG: scoate la vânzare peste 5 milioane de măști de protecție la 2,99 lei bucata, fără adaos comercial

Retailerul electro-IT Altex România, fondat de antreprenorul Dan Ostahie, pune la vânzare 5 milioane de măști de protecție la 2,99 de lei bucata.
 aboneaza-te
Lansare Altex Braila (2)

Oferta este deja disponibilă online și va intra în toate magazinele Altex și Media Galaxy din țară, începând de săptămâna viitoare. Altex România a negociat cu furnizorilor săi acest preț, asumându-și adaos zero la vânzare, alăturându-se astfel, demersului inițiat de eMAG.

„Chiar de astăzi, clienții Altex și Media Galaxy au dispoziție pe site-urile altex.ro și mediagalaxy.ro, măști de unică folosință la 2,99 de lei bucata, fără adaos comercial. Săptămâna viitoare, va ajunge în țară un lot de importuri directe, iar de atunci produsele vor fi disponibile si în magazinele Altex și Media Galaxy din toată țara. Cantitatea contractată este de peste 5 milioane de măști. Vor fi disponibile continuu și nu vom avea niciun adaos comercial. Acesta este un moment în care primează siguranța oamenilor și nu costurile. Altex, ca firmă românească de tradiție, are datoria socială să se implice direct în asigurarea bunăstării românilor. Inițiativa eMAG este una lăudabilă, pe care o salutăm și la care ne alăturăm. De asemenea, vom face eforturi de optimizare a achizițiilor, astfel încât să putem veni cu prețuri și mai mici, în perioada imediat următoare”, a declarat Dan Ostahie, fondator și CEO Altex România. Programul celor 125 de magazine din toată țara poate fi consultat pe online.

ALTEX România a aplicat o serie de măsuri care să prevină riscul de îmbolnăvire cu COVID-19, atât a angajaților cât și a clienților care vin zilnic în magazinele Altex din toată țara. Măsurile se aplică și în cazul salariaților din depozite și din centrul logistic aflat în comuna Dragomirești- Vale (județul Ilfov).

Astfel, toate cele 125 de magazine Altex și Media Galaxy din Capitală și din țară sunt dezinfectate și igienizate integral, o dată la 48 de ore.

 

 

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii