Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Altex România donează monitoare de terapie intensivă pentru a sprijini lupta împotriva COVID-19

Altex România donează monitoare de terapie intensivă către mai multe spitale din România care luptă împotriva COVID-19, valoarea sponsorizării este de 60.000 de euro.  
Spitalul Clinic Judetean Sibiu

Primele trei monitoare au fost donate Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș”, respectiv Spitalului Clinic Colentina, ambele aflate în administrarea Primăriei Municipiului București, prin ASSMB.

„Monitoarele de funcții vitale sunt dispozitive foarte importante pentru supravegherea pacienților cu forme medii sau severe de boală. În pavilionul în care vor ajunge aceste monitoare, la Terapie Acută, erau necesare monitoare suplimentare și mai noi și acum le avem”, a declarat  Dr. Simin-Aysel FLORESCU, Director Medical, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș.”

Alte patru monitoare au ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov și Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, ajutând cadrele medicale în eforturile susținute pe care le depun pentru a salva vieți. Altex România a contractat și serviciile unei firme specializate pentru a pune în funcțiune monitoarele în spitale, întrucât respectarea condițiilor de acuratețe la montare este esențială pentru exploatarea ulterioară a acestor monitoare la cei mai buni parametri.

„Cele două monitoare ultramoderne reprezintă cea mai mare și mai bună donație pe care am primit-o pentru cazurile critice pe care le gestionăm în secția noastră, Boli Infecțioase”, a declarat Conf. Dr.  Bîrluțiu Victoria, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii