FacebookTwitterLinkedIn

Altex a investit 2,3 milioane de euro în instalarea a peste 8.000 de panouri fotovoltaice pe magazinele sale și își propune să își transforme centrele de servicii și cele logistice în clădiri verzi.

”Nu ne oprim aici și ne dorim ca toate clădirile ce aparțin grupului Altex să fie verzi, conform standardului internațional BREEAM”, a declarat Edvin Abdulachim, director comercial în Altex România.

Altex are peste 125 de magazine în țară. Sistemele fotovoltaice folosite de Altex au o durată de viață de peste 25 de ani.

Panourile fotovoltaice au fost montate pe acoperișurile magazinelor Altex din Satu Mare, Arad, Chiajna, Huși, Câmpina, Reșița, centrul logistic Dragomirești, Deva, Lugoj, Mediaș, Bistrița și Timișoara.

Retailerul a instalat, de asemenea, și stații de încărcare pentru mașinile electrice în Chiajna, Arad, Deva, Satu Mare, București și Câmpina.

Toate proiectele de dezvoltare și implementare a echipamentelor de producție a energiei regenerabile sunt realizate în colaborare cu firma Axionet.