Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

Allianz-Țiriac Asigurări a încheiat 2019 cu prime brute subscrise de 1,37 miliarde de lei

Allianz-Țiriac Asigurări a închis anul 2019, cel de al 25-lea an de prezență pe piața locală, cu prime brute subscrise de 1,37 miliarde de lei, în creștere cu 3,6% față de 2018 și cu un profit operațional de aproximativ 134 milioane de lei.
 aboneaza-te
Allianz-tranzactie

„Am celebrat primii 25 de ani de existenţă ai Allianz-Ţiriac prin continuarea creşterii responsabile, solide şi profitabile, prin investiţii în simplificarea produselor şi îmbunătăţirea serviciilor în beneficiul clienţilor, angajaţilor şi partenerilor noştri. Acest lucru ne-a permis să întoarcem în economia românească în 2019 peste 1,1 miliarde de lei. Ii asigur pe clienții și partenerii noștri că indiferent de situație Allianz-Țiriac rămâne o ancoră care le va da forța și încrederea să meargă mai departe. În aceste momente dificile sănătatea clienților, partenerilor, angajaților și colaboratorilor noștri este prioritatea zero și am luat toate măsurile pentru ca ea sa fie protejată. Tocmai din această rațiune, Allianz-Țiriac își desfășoară activitatea exclusiv online în această perioadă, toate serviciile noastre fiind complet operaționale. Le mulțumesc colegilor și partenerilor pentru mobilizarea exemplară și pentru toate eforturile pe care le depun permanent”, a spus Virgil Şoncutean, CEO al Allianz-Ţiriac.

Asigurările de viaţă, sănătate, locuinţă şi cele agricole au înregistrat cele mai mari ritmuri de creştere în 2019. Asigurările de viaţă au crescut cu peste 13% anul trecut în portofoliul Allianz-Ţiriac, dublu faţă de ritmul de creştere al pieţei, în timp ce asigurările de sănătate s-au majorat cu peste 20%.

Allianz-Ţiriac a ajuns la peste 212.000 de clienţi cu asigurări de viaţă şi sănătate în portofoliu la finalul anului trecut.

„Numărul clienţilor care au încheiat o asigurare de viaţă la Allianz-Ţiriac a crescut in 2019 cu 41%, faţă de 2018. Această dinamică ne bucură şi ne dă încredere că tot mai mulţi români îşi vor asigura ceea ce au mai de preţ: viaţa şi familia. Momentele dificile prin care trecem ne fac să reflectăm mai mult la ceea ce contează cu adevărat în viețile noastre. Asigurările de viaţă şi sănătate reprezintă cel mai eficient mod prin care îi putem proteja pe clienţii nostri şi pe cei dragi lor în cazul unor evenimente neprevăzute. Prin asigurarea de viaţă, clienţii noştri ştiu că orice s-ar întâmpla îşi pot menţine standardele de viaţă, pot pune deoparte banii necesari pentru educaţia dorită pentru copiii lor şi pot avea o viaţă frumoasă şi linistită şi la vârsta pensionării”, a declarat Adriana Matache, director general adjunct al Allianz-Ţiriac.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii