FacebookTwitterLinkedIn

Alina Necula, cu o experiență de 15 ani în domeniul imobiliar, a fost numită în funcția de Country Manager în cadrul Lion’s Head România, proprietar și administrator de proprietăți comerciale. În noul său rol, Alina va coordona și dezvolta strategia companiei în România și va fi responsabilă de identificarea de noi oportunități de afaceri și zone de extindere pentru activitatea grupului Lion’s Head.

În România, fondul a achiziționat Oregon Park, un complex de birouri premium de clasă A, format din trei clădiri, care oferă peste 70.000 mp de spații de birouri din cartierul Floreasca-Barbu Văcărescu.

De-a lungul timpului, Alina Necula s-a implicat activ în mai multe proiecte de birouri și logistică și a coordonat unități strategice de afaceri în piețele de retail și rezidențial. Înainte de a se alătura companiei Lion’s Head, ea a făcut parte din echipele de management comerciale și de asset management ale Globalworth și Immofinanz. 

Alina deține un EMBA de la Maastricht School of Management, precum și o diplomă de licență în Drept și Economie de la Universitatea din București.