Cautare
, Forbes Staff

Afaceri |
|

Alexandra Rîștariu este noul Director General Mondelez România

Alexandra Rîștariu va ocupa funcția de Director General al Mondelez România, începând cu luna iunie a acestui an.
Alexandra Ristariu, Mondelez

Alexandra Rîștariu și-a început cariera la Mondelēz International, unde lucrează de 11 ani, iar în ultimii 4 ani a devenit un membru important al echipei de leadership a Mondelēz South Central Europe (SCE), coordonând Departamentul de Vânzări al Mondelez România.

“Sunt încântat că această funcție va fi preluată de Alexandra Rîștariu, în prezent Director de Vânzări pentru România. Sunt încrezător că poziția de Director General va reprezenta un pas înainte pentru business-ul din România, iar Alexandra va asigura strategia de creștere a business-ului Mondelez pe această piață. Ne aliniem la strategia globală, lansată recent, prin care ne-am propus să conducem viitorul snack-urilor, oferind consumatorilor snack-urile potrivite, la momentul potrivit, în modul potrivit”, a declarat Ivaylo Naydenov, Director General SCE HUB Mondelēz International.

Ivaylo Naydenov va continua să coordoneze strategic business-ul South Central Europe, care include operațiunile din România, Bulgaria și Estul Adriaticii, și să dezvolte mai departe strategia regională, bazată pe cea globală, pe termen lung, a companiei Mondelēz.

Alexandra Rîștariu are o experiență internațională, având peste 11 ani de practică globală. Începând cu anul 2015, Alexandra Rîștariu a devenit membru al echipei de leadership a Mondelez SCE, iar din 2017 coordonează Departamentul de Vânzări al Mondelez România, format dintr-o echipă de 120 de persoane. În cadrul funcției pe care a ocupat-o până acum, a contribuit la dezvoltarea și implementarea strategiei de creștere a companiei în România, maximizând potențialul de vânzări.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii