Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Aleph News, televiziunea de știri a lui Adrian Sârbu, va începe emisia pe 31 august

Aleph News, noua televiziune de știri a lui Adrian Sârbu, va începe emisia luni, 31 august, înformează Paginademedia.ro. Aleph News a semnat deja cu Telekom companie care are aproximativ 1,1-1,2 milioane de abonați.
adrian-sarbu-1.jpg

Televiziunea lui Adrian Sârbu s-ar fi înteles și cu Vodafone (fostul UPC România), companie ce are aproximativ 800.000 de abonați la serviciile de televiziune, notează Paginademedia.ro.

De asemenea, televiziunea va fi și pe Orange. Operatorul a anunțat CNA-ul, zilele trecute, că urmează să introducă în grilă postul Aleph News. Tot din informațiile Paginademedia.ro, postul este în discuții și cu RCS&RDS, dar încă nu a semnat contractul de preluare.

Potrivit documentelor depuse la CNA, Aleph va avea în grilă, de dimineața până seara, Știrile orei, Live, urmate de sport și meteo.

În fiecare seară, de la 20:30 la 22:00, va fi difuzată emisiunea „Marius Tucă Show”, de asemenea în direct, de luni până joi, cu o ediție Best Of vinerea și sâmbăta.

Duminică seara, va fi emisiunea jurnalistului Ion Cristoiu. Emisiunea „Gândurile lui Cristoiu” se va difuza în direct, de la 20:00 la 21:00 și în reluare de la 22.00 la 23.00.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii