FacebookTwitterLinkedIn

Al optulea copil al lui Alec Baldwin, o fetiță pe nume Ilaria Catalina Irena, a venit pe lume acum câteva zile în noua reședință montană a familiei, din Vermont. Plănuind probabil să rămână departe de ochii lumii pentru încă o perioadă, actorul a decis să pună în vânzare vila pe care o deține în Hamptons.

Alec Baldwin și soția sa, Hilaria, au traversat o perioadă dificilă după ce anul trecut, pe platoul de filmare de la „Rust”, actorul a tras cu un pistol care s-a dovedit a fi încărcat cu muniție adevărată, omorând o cineastă ucraineană și rănindu-l pe regizor.
Acum câteva zile, Hilaria, în vârstă de 38 de ani, a adus pe lume cel de-al șaptelea copil al cuplului. Baldwin mai are o fiică, pe Ireland, de 26 de ani, cu Kim Basinger, cu care a fost căsătorit din 1993 până în 2002.

După incidentul de anul trecut, de la filmări, Baldwin, în vârstă de 64 de ani, a părăsit penthouse-ul din Greenwich Village, New York, achiziționat cu 16 milioane de dolari, și s-a retras împreună cu familia în Vermont. Aici au cumpărat, cu 1,75 milioane de dolari, o fermă care se întinde pe 55 de acri.

Vila scoasă la vânzare în Hamptons este casa de vacanță a lui Baldwin. Cunoscută ca Nathaniel Baker House, reședința este o construcție istorică, datând din 1756. Actorul a cumpărat-o în 1996, împreună cu Kim Basinger și a restaurat-o păstrând toate elementele originale. Pentru a adapta locuința cerințelor vieții moderne, a fost construită o aripă nouă.

Cu 929 de metri pătrați suprafață utilă, patru dormitoare și cinci băi, vila înconjurată de un teren de 10 acri este scoasă la vânzare pentru 29 de milioane de dolari.

Sala de cinematograf, crama și biblioteca cu pereții lambrisați sunt câteva dintre dotările aparte ale casei. Masa se poate servi în aer liber, într-un pavilion cu șemineu din piatră. În curte este amenajată o piscină de granit de 15 metri lungime și o grădină de zarzavaturi.