Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Akta lansează pe 20 septembrie comedyEst, o televiziune de comedie, dedicată filmelor din estul Europei

AKTA lansează pe 20 septembrie 2018 comedyEst, o televiziune care va difuza filme de comedie, cu emisia începând de la ora 14:00, primul film difuzat în prime time, de la ora 21:00, fiind producția românească “Filantropica”, în regia lui Nae Caranfil, informează Media Expres.
ComedyEST

“comedyEst va respecta tradiția comediei clasice, acordând atenție marilor maeștri ai genului din toate timpurile, atât de iubiți de telespectatorii de pe toate meridianele”, potrivit unui comunicat AKTA, preluat de Media Expres.

Pe lângă serialele și filmele de comedie clasice, comedyEst va difuza și interviuri cu personalități ale comediei (regizori, actori), programe de stand up comedy, secvențe comice alese de pe internet sau primite de la telespectatori.

Televiziunea comedyEst are sloganul „La (bună) dispoziția dumneavoastră!” și este disponibilă exclusiv și gratuit atât în rețelele AKTA, în format SD și HD, cât și online pentru clienții grupului AKTA – Digital Cable Systems și AKTA Telecom.

“Într-o lume tot mai tulbure, râsul poate fi cea mai bună terapie. Cum zona est-europeană și balcanică este mereu o sursă de inspirație, pentru că aici se pare că s-a inventat proverbul a face haz de necaz, comedyEst își propune să aducă veselia în casele telespectatorilor din România”, a declarat Dinu Malacopol, directorul general AKTA.

ComedyEst este a doua televiziune deținută de Akta, după Cinemaraton, dedicată în exclusivitate filmelor românești și lansată la 30 martie 2017.

AKTA este brandul sub care operează Digital Cable Systems S.A. și AKTA Telecom S.A., companii care furnizează servicii Quad Play (televiziune prin cablu, internet, telefonie fixă și mobilă) clienților rezidențiali și de business.

Companiile operează în peste 3.000 de localități din 35 de județe.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii