Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Agenția Profero are un nou director general: Andreea Dinescu

Andreea Dinescu va prelua, începând cu 1 iulie, funcția de Managing Director al agenției de digital advertising Profero. Andreea activează de 10 ani în Lowe Group, cea mai recentă poziție ocupată fiind Deputy Managing Director al Initiative, agenția de media a grupului.
Andreea Dinescu, Managing Director Profero

Andreea Dinescu are o experiență de aproximativ 15 ani în industria de comunicare, specializându-se în media, pe zonele de client service și management.

Ea s-a alăturat echipei Initiative în 2008, ca Account Director, fiind promovată ulterior Client Service Director și, în ultimii ani, Deputy Managing Director. După ce a absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din București, Andreea și-a consolidat competențele de management printr-un EMBA la Tiffin University în parteneriat cu Universitatea din București.

Veronica Savanciuc, Președinte & CEO, Lowe Group: „Digitalul este o miză foarte importantă pentru Lowe Group și mă bucur că avem șansa să oferim această poziție unui manager din grupul nostru cu care lucrăm de mult timp. A fost întotdeauna o prioritate pentru noi să atragem cei mai buni oameni, să-i formăm și să-i păstrăm în echipa noastră. Astfel, colaborarea de până acum cu Andreea ne dă încredere că va continua să obțină rezultate excelente și alături de Profero”.

VEZI TOPUL AGENȚIILOR DE PR – ANUL 2017

Andreea Dinescu, Managing Director, Profero: „După experiența într-una dintre cele mai mari agenții de media din România, este o provocare să preiau business-ul de digital al grupului nostru. În perioada următoare ne vom concentra pe dezvoltarea produsului Profero pentru a aduce added value în business-ul clienților noștri prin soluții digitale adaptate nevoilor lor, cu un focus puternic în special în zona de tehnologie. Împreună cu echipa Profero, am încredere că vom maximiza vibe-ul creativ prin care agenția s-a remarcat pe piață în ultimii ani”.

VEZI TOPUL AGENȚIILOR DE PUBLICITATE DIGITALĂ – ANUL 2017

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii