FacebookTwitterLinkedIn

Prin intermediul aplicației, clienții ce vor vizita centrul comercial vor putea interacționa cu brandurile și pot afla în timp real ce oferte sunt disponibile în momentul respectiv. Platforma Zoniz se bazează pe tehnologia Bluetooth Low Energy (BLE) și pe transmițători radio (beaconi), cu ajutorul cărora se pot trimite informații personalizate utilizatorilor de smartphone în funcție de preferințele acestora și de locul în care se află. Aplicația Zoniz este un produs 100% românesc, gândit după o tehnologie lansată de Apple în urmă cu 2 ani. Dezvoltatorul este Global e Business Solution (GEBS), consus de Fridolin Bic, un suedez de origine română.

Citiți mai multe despre Zoniz

Deocamdată, zece magazine sunt partenere în proiectul pilot, urmând ca, pe parcurs numărul lor să crească. Zilnic, centrul comercial este frecventat de peste 52,000 de mii de oameni, comparabil cu numărul de locuitori al unor orașe mici și medii din România.

Aplicația Zoniz poate fi descărcată direct din App Store sau Google Play și este disponibilă pe toate telefoanele cu sistem de operare Android sau iOS care utilizează tehnologia Bluetooth Low Energy (BLE).

Pentru ca un utilizator să poată primi în timp real oferte și informații relevante atunci când se află în AFI Palace Cotroceni, trebuie să își descarce aplicația Zoniz, să își activeze modul Bluetooth Low Energy (BLE) și să permită primirea notificărilor. Odată ce și-au instalat aplicația, utilizatorii vor avea posibilitatea să gestioneze ofertele, să aleagă brandurile și tipurile de acțiuni de care sunt interesați astfel ei vor intra în contact doar cu informații relevante pentru ei.

Platforma Zoniz mai este disponibilă la Romexpo, în București, și în Cluj pentru a-i ajuta pe turiști să descopere orașul, dar și pe stadion.