Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Advertorial: Arggo Consulting mizează pe Arggo BPM

Arggo Consulting investește peste un milion de Euro în platforma Arggo BPM ce permite crearea de aplicații user-friendly din orice flux de business indiferent de complexitatea acestora.
Poza forbes on line

Arggo Consulting, companie 100% românească, a evoluat rapid în cei 5 ani de activitate. La ora actuală are peste 155 de clienți din diverse industrii de la distribuție, servicii, F&B, agricultură, până la real estate, retail și construcții. Printre clienții Arggo Consulting se numără brand-uri precum: Blue Air, Bigotti, Burberry, Băneasa Shopping City, Catena, Dr. Leahu, Klass Wagen, Dedeman, Immofinanz Group, Sheraton, Hilton Garden Inn, Pizza Hut, Titan Machinery, Wilo etc. În acest an compania își propune extinderea portofoliului actual de produse și servicii, în special a celor bazate pe platforma de BPM în care investiția va depăși un milion de euro, extinderea echipelor de programare și consultanță, precum și deschiderea unei noi sucursale.

Arggo BPM (Business Process Management) este o soluție integrată de modelare, gestiune și optimizare a proceselor de afaceri din cadrul unei companii, vizând îmbunătățirea performanței acestora. Platforma Arggo BPM este ușor integrabilă cu orice sistem deja existent în infrastructura clienților și permite modelarea vizuală rapidă a unor aplicații web, ce pot fi apoi accesate de pe orice dispozitiv.

Avantajul principal este acela că orice flux de business, indiferent de mărimea companiei sau de complexitatea activității acesteia, poate fi automatizat și transpus într-o aplicație „user-friendly”. Cu ajutorul platformei Arggo BPM se pot crea de la aplicații simple, cum ar fi aplicația pentru gestionarea cererilor de concediu sau a avansurilor și deconturilor angajaților, până la aplicații complexe cum ar fi aprobarea online automată a unui credit bancar. Printre beneficiile Arggo BPM se enumeră:

– crearea propriei aplicații personalizată pentru nevoile companiei

– un control mai bun asupra fluxurilor de business

– diminuarea sau eliminarea costurilor cu introducerea, prelucrarea și analiza informațiilor

– eliminarea task-urilor repetitive

– creșterea productivității

– eliminarea majorității documentelor printate care circulă între departamente

Clienții pot alege în modelul SaaS (Software as a Service) fie o soluție de business deja existentă, fie o soluție personalizată realizată de către echipa Arggo Consulting.

Compania a realizat deja atât soluții orizontale în zona financiar-administrativă, de achiziții sau vânzări, cât și soluții verticale cum ar fi cele pentru construcții, legal, banking sau servicii medicale, soluții create cu ajutorul  know how-ului vast acumulat în industriile respective.

De asemenea, clienții pot achiziționa platforma Arggo BPM în modelul PaaS (Platform as a Sevice)  pentru a-și crea singuri propriile aplicații.

„Obiectivul principal al Arggo Consulting pentru acest an este să ne consolidăm poziția pe piața din România având în plan atât extinderea echipelor interne, deschiderea unui nou punct de lucru în țară, după cel deschis la Brașov, cât și extinderea implementărilor platformei Arggo BPM prin crearea unei rețele de parteneri.”, a spus Andrei Cârcu, General Manager în cadrul Arggo Consulting.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii