Cautare
, Forbes Staff

Leadership |
|

Adrian Adam a fost numit director general al Courtyard by Marriott Bucharest, hotel care va fi deschis în luna iulie, în București

Adrian Adam a fost numit director general al Courtyard, primul hotel din această divizie a brand-ului Marriott care va fi deschis în luna iulie, în București, pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu, nr. 2A.
 aboneaza-te
Adrian Adam

Noul director Courtyard by Marriott Bucharest are o experiență de peste 20 de ani în industria hotelieră. A lucrat pentru lanțurile hoteliere precum Crowne, Hilton, Radisson Blu  – unde a coordonat echipele de vânzări, revenue, marketing & PR  și operațiuni, cu rezultate în creșterea calității și a cotei de piață a acestor hoteluri.

”Mă bucură această provocare, de a conduce un hotel nou pe piața românească. Sper că experiența acumulată în 20 de ani mă va ajuta să transform primul Courtyard by Marriott din România într-un reper pe piața hotelieră din București. Pe o piață extrem de animată, aflată în plină expansiune, sunt încrezător că, împreună cu echipa mea, vom reuși  să construim un punct de referință în ceea ce privește standardele din calitate din industria ospitalității”, a declarat Adrian Adam.

Primul hotel Courtyard by Marriott din România se va deschide într-o clădire nou construită, cu un design spectaculos, de 13 etaje. Hotelul va avea clasificarea de 4 stele, 259 de camere, 9 săli de conferințe, cu un total de 495 m2, un magazin deschis non-stop, sală de fitness și parcare proprie. Hotelul va dispune, de asemenea, de un restaurant – Solt Dining – cu un meniu premium casual, inspirat de bucătăria nordică. Courtyard by Marriott este parte din Marriott Rewards, un program de fidelitate.

Courtyard by Marriott Bucharest este cel de-al doilea hotel care va fi deschis în București de către compania lituaniană Apex Alliance Hotel Management în București, după Hilton Garden Inn Bucharest Old Town.

”Suntem încântați să îl avem pe Adrian Adam în echipa noastră. Sunt convins că expertiza sa și experința impresionantă în industria de profil vor fi decisive pentru a poziționa Courtyard by Marriott drept unul dintre cei mai importanți jucători pe segmentul de 4 stele, categoria business”, a declarat Augustinas Barauskas, CEO Apex Alliance Hotel Management.

Tot în 2019, Apex Alliance Hotel Management va deschide primul hotel din incinta Aeroportului Henri Coandă, Hilton Garden Inn Bucharest Marriott. În 2020, compania va adăuga în portofoliu alte două unități hoteliere, Moxy by Marriott și Autograph by Marriott, care vor fi deschise în centrul Capitalei.

Courtyard Marriott este un brand de 4* al grupului Marriott International și se adresează, cu precădere, oaspeților din segmentul turismului de afaceri. Primul hotel marca Courtyard a fost deschis în 1983, în Atlanta. În prezent, sunt peste 1.000 de hoteluri care operează sub acest brand, în 42 de țări.

Marriott International este printre cei mai importanți jucători de pe piața globală de profil. Compania deține, prin management sau franciză, peste 6.700 de proprietăți, deschise în 130 de țări, sub 30 de brand-uri.

 

 

 

 

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii