FacebookTwitterLinkedIn

Sylvester Stallone ar fi vrut să vândă proprietatea cu peste 100 de milioane de dolari, dar consilierii săi imobiliari l-au temperat, astfel că vila a fost pusă pe piață la 80 de milioane de dolari.

Din această perspectivă, prețul plătit de Adele pare o afacere foarte bună. Proprietățile din zonă nu sunt foarte multe și au prețuri uriașe, dar și spațiul util, și terenul aferent, sunt pe măsură.

Deși are dimensiuni impresionante – 1.430 metri pătrați spațiu util și un teren de 3,5 acri (aproape 14.000 de metri pătrați) -, proprietatea lui Stallone este una medie pentru Beverly Park, unde locuiesc sau dețin case, printre alții, Denzel Washington, Justin Bieber, Mark Wahlberg, Dwayne Johnson sau Sofia Vergara.

Zona este cunoscută pentru vilele uriașe, unele depășind 3.000 de metri pătrați spațiu locuibil. Cea mai scumpă proprietate din Beverly Park, o vilă în stil mediteranean de 2.700 metri pătrați, cu un teren de 10 acri, s-a vândut la licitație anul trecut cu 51 de milioane de dolari. Un calcul simplu arată că, în acest caz, prețul ar fi de aproape 19.000 de dolari pe metru pătrat, în timp ce Adele a plătit peste 41.000 de dolari pe metru pătrat, deci mai mult decât dublu.Cântăreața a câștigat peste 400 de milioane de dolari în ultimii zece ani iar această achiziție este, cel mai probabil, o investiție. În acest moment,  proprietatea este impregnată de simbolistica legată de celebrele personaje interpretate de Stallone, boxerul Rocky Balboa și veteranul Rambo.

Exemplul cel mai edificator este biroul vilei, care găzduiește premii, trofee, busturi, statuete și portrete ale lui Stallone. Alte două statuete reprezentându-l pe Rocky se află în bar și pe marginea piscinei infinite, în timp ce pe pereții sălii de biliard pot fi admirate două portrete ale actorului.
Construită în 1994 pentru Sylvester Stallone, vila pe două niveluri are opt dormitoare și zece băi, sală de fitness, sală de biliard și cinematograf. Ușile cu glasvand și ferestrele mari sunt o caracteristică a casei. În bucătăria superutilată și dotată cu două insule uriașe, ferestrele din tavan până în podea oferă o vedere impresionantă asupra canionului Franklin.

Printre atuurile vilei lui Stallone merită menționată în primul rând mult dorita discreție căutată de celebrități: clădirea principală se află la capătul unui drum de acces destul de lung, fiind foarte departe de oricare dintre clădirile învecinate.

Din 2020, Sylvester Stallone s-a mutat împreună cu familia în Palm Beach, Florida, unde a achiziționat, cu 35 de milioane de dolari, o proprietate cu ieșire la mare.

Foto Coldwell Banker