Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Actori de la AMC și HBO la East European Comic Con 2018

Doi actori din serialul „Game of Thrones“ de pe HBO, un nou stand AMC și actorul Giancarlo Esposito din distribuția "Breaking Bad" și "Better Call Saul" - sunt printre atracțiile principale ale ediției de anul acesta la East European Comic Con, ce se va desfăşura la Romexpo, la sfârșitul acestei săptămâni (18-20 mai), informează Media Expres.
Giancarlo Esposito

Ca și la edițiile anterioare, televiziunea AMC va fi prezentă la eveniment cu un stand prin care promovează serialele pe care le produce și difuzează în frunte cu “The Walking Dead”, “Into The Badlands” etc., ca și HBO, care aduce din nou nelipsitul de la astfel de evenimente tron din “Game of Thrones”, notează Media Expres.

Actorul Staz Nair „Game of Thrones“ îl joacă pe Qhono – una dintre căpăteniile hoardei Dothraki – este ultimul dintre actorii care a confirmat participarea la cea de-a şasea ediţie East European Comic Con, eveniment prezentat de Kaufland.

Staz Nair este al doilea membru al distribuţiei serialului HBO care va veni în România, după Gethin Anthony, cel care l-a interpretat pe pretendentul la Tronul de Fier, Renly Baratheon.

Lista actorilor internaţionali care au confirmat prezenţa la Bucureşti îi mai include pe Andrew Scott („Sherlock“), Jim Beaver („Supernatural“, „Deadwood“), Giancarlo Esposito („Breaking Bad“, „Better Call Saul“) şi Chris Rankin („Harry Potter“).

În afara celor şase actori, la Comic Con 2018 vor mai participa ilustratorii David Lloyd (unul dintre cei doi creatori ai benzii desenate, ecranizate ulterior, „V for Vendetta“), Guillermo Ortego („Astonishing X-Men“, „Moon Knight“, „X-Factor“, „Batman Eternal“ şi „Superman Unchained“) şi Maya & Yehuda Devir (cunoscuţi pentru ilustraţiile din vieţa lor de zi cu zi).

East European Comic Con avea luni, 14 mai, vândute abonamentele pentru trei zile (100 de lei) în proporție de 94% și biletele de o zi pentru sâmbătă, 19 mai (45 de lei), în proporție de 80%.

Evenimentul dedicat pasionaţilor de filme, seriale, jocuri și benzi desenate este considerat cel mai mare și mai important Comic Con din estul Europei.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE DOCUMENTARE (TEMATICE)

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii