FacebookTwitterLinkedIn

Operatorul hotelier internațional Accor a semnat un acord de franciză pentru deschiderea unui nou hotel Mercure în Bacău. Hotelul va fi operat de dezvoltatorul local Arena City Center și va fi primul afiliat unui lanț internațional din oraș. Potrivit informațiilor furnizate de Accor, hotelul nou construit va face parte dintr-o extindere de proporții a proiectului Arena Mall și va întâmpina primii oaspeți în al doilea trimestru din 2025.

Mercure Bacău se va alătura celor 14 hoteluri ale grupului, anunțate și programate să se deschidă în întreaga țară în următorii trei ani. Hotelul va avea 80 de camere, un restaurant a-la-carte, o terasă exterioară, bar, o sală de bal de 775 mp și trei săli de ședințe pentru festivități private și evenimente corporative. 

Proiectul va face parte dintr-o extindere complexă a Arena Mall Bacău. Noua etapă de dezvoltare va aduce și o nouă aripă mall-ului, o clădire rezidențială de 200 de apartamente, o parcare și un  loc de joacă de mari dimensiuni, indoor & outdoor, Cinema City cu 8 săli, dintre care una va fi reconfigurată în 4DX. 

“Prin includerea hotelului Mercure în noua noastră dezvoltare, facem încă un pas spre a deveni o destinație urbană completă. Suntem convinși că noul hotel va fi punctul de întâlnire în care oamenii de afaceri locali, dar și naționali și internaționali își vor putea organiza întâlnirile importante și evenimentele corporate”, a afirmat Ovidiu Budeanu, dezvoltator și acționar al Arena Mall Bacău.

Mercure Hotels este prezent în lume printr-o o rețea internațională de peste 900 de hoteluri în peste 60 de țări, ce însumează peste 119.000 de camere la nivel global.