FacebookTwitterLinkedIn

Jon Favreau, unul dintre veteranii Hollywood-ului, care activează în cetatea americană a filmului de peste 30 de ani, a cumpărat, cu 24,3 milioane de dolari, o vilă în Laguna Beach, California.

Situată în Irvine Cove, pe care agențiile imobiliare locale o consideră o zonă premium cu deschidere la ocean, vila în stil mediteranean are 6 dormitoare, 7 băi și o suprafață utilă de 800 de metri pătrați.

Veritabilă citadelă, reședința din Laguna Beach este amplasată cu spatele la un deal și are acces la una dintre cele mai frumoase plaje din Orange County. Construcția a fost finalizată în 1990 și a fost recent renovată. Interiorul are un aer opulent, cu coloane din piatră și tavane cu grinzile la vedere. Un lift face legătura cu nivelul superior, unde dormitorul matrimonial are propria terasă de unde poate fi admirat apusul și oceanul nesfârșit.

La parter, ușile cu glasvand dau spre terase, iar bucătăria are blaturi de granit și electrocasnice premium. O sală de cinematograf, un lounge și un bar sunt locurile în care proprietarii și oaspeții se pot relaxa, asta dacă nu vor să o facă în grădină, la piscină sau seara, savurând un pahar de șampanie în fața șemineului exterior.

În vârstă de 55 de ani, Jon Favreau are o carieră artistică remarcabilă, atât ca actor, cât și ca regizor și producător. După ce a jucat în franșiza „Iron Man” și, recent, în „Spider-Man: No Way Home”, Favreau a produs și regizat două remake-uri pentru Disney, „The Lion King” și „The Jungle Book”.

Cu o avere estimată la aproximativ 100 de milioane de dolari, Jon Favreau mai deține, împreună cu soția sa, Joya Tillem, o proprietate de 5 milioane de dolari în Venice (unde se află sediul companiei sale de producție, Fairview Entertainment) și trei vile înșiruite în Santa Monica, pe care le-au cumpărat de-a lungul timpului, în tranzacții separate, care au avut loc în 2002, 2005 și 2021 și care au totalizat 6,9 milioane de dolari.