Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Afaceri |
|

ABN Systems, venituri de 78,7 mil. lei în trimestrul al treilea. Compania pregătește o ofertă publică inițială

ABN Systems, deţinătoarea brandului Tellur şi jucător în piața de distribuție a produselor şi accesoriilor IT&C din România, a înregistrat venituri în creștere cu aproape 30% în primele 9 luni ale acestui an, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.  
image_2021-11-23_144554

Veniturile totale s-au ridicat la 78,7 milioane de lei (15,9 milioane de euro) în trimestrul al treilea din 2021, în creştere cu aproape 30% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. 

Profitul net al companiei a crescut cu peste 80% în aceeaşi perioadă, ajungând la 4,27 milioane de lei (850 de mii de euro). De asemenea, marja EBITDA s-a mărit, de la 5,44% (T3 2020) la 7,38% (T3 2021).

„Avem în spate o experienţă bogată, un portofoliu diversificat de produse, pentru care există o foarte mare cerere, suntem prezenţi pe multiple pieţe la nivel mondial şi am început deja să aplicăm planul nostru de dezvoltare privind extinderea externă, intrând de anul acesta pe pieţele online din Polonia, Olanda, Suedia şi Statele Unite, unde rezultatele obţinute au depăşit aşteptările”, a declarat George Barbu, CEO al ABN Systems International. 

Vânzările de produse Tellur Smart Home au crescut cu 70%, în primele 9 luni din 2021, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. 

ABN Systems pregăteşte o ofertă publică iniţială (IPO), în vederea listării la Bursa de Valori București (BVB), până la sfârşitul acestui an. 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii