Cautare
, Contributor

DWF

AdNews |
|

7 elemente ce definesc o femeie elegantă

De cele mai multe ori, eleganța se confundă cu luxul și achizițiile scumpe. Totuși, trebuie să știi că orice femeie poate să fie feminină și elegantă, atâta timp cât ține cont de câteva trucuri simple.

Pentru o prezență care atrage atenția, trebuie să fii confortabilă în hainele pe care le porți și să alegi articolele în mărimea corectă, astfel încât să-ți flateze silueta. Mai sunt și alte elemente specifice unei femei elegante. Vrei să afli care sunt? Descoperă-le pe toate, din articolul următor.

Igienă impecabilă

O femeie elegantă și frumoasă este întotdeauna fresh! Astfel, oricât de ocupată ai fi, părul trebuie să fie întotdeauna curat și spălat, însoțit de manichiura și pedichiura îngrijite. La fel de multă atenție trebuie să acorzi și danturii și modului în care arată pielea ta. Această trebuie să fie frumos mirositoare, de aceea poți să apelezi la cremele favorite.

Nu uita și că hainele trebuie să fie curate, întotdeauna călcate, în timp ce încălțămintea va arăta impecabil, indiferent de model sau de material.

Articole clasice

Eleganța presupune și purtarea articolelor vestimentare clasice, care nu se demodează niciodată. Poți să investești în piese precum rochia neagră sau celebra little black dress, la care se adaugă jeanșii în model simplu, sacoul croit impecabil, cămașa albă, paltonul nude, pantofii negri cu toc sau fustele midi. Nu uita să integrezi în ținute diferite modele ciorapi de damă, care arată excelent cu fuste și rochii și îți pun în evidență feminitatea.

În loc să optezi pentru articole vestimentare la modă, este mai util să investești în piese clasice, care îți sunt de folos în garderobă în orice sezon.

Haine croite perfect

Vrei să fii elegantă în orice moment al zilei? Verifică hainele pe care le porți, indiferent de eveniment. Vei avea nevoie de articole nici prea largi dar nici prea stramte, care să-ți pună în evidență silueta. Mai simplu spus, poartă doar hainele făcute după mărimile tale!

Nimic nu arată mai bine decât o pereche de jeanși croiți perfect sau un sacou care îți vine ca turnat.

Machiaj și coafură subtile

Trebuie să știi că eleganța nu implică folosirea machiajului și a coafurilor extravagante. Alege un make up subtil, cu ajutorul pudrei, a unui rimel care îți scoate în evidență privirea și un ruj într-o nuanță subtilă. Este potrivit și corectorul, care are rolul de a ascunde micile probleme ale tenului.

Desigur, există și ocazii în care poți purta un ruj roșu și un machiaj de ochi mai intens, la fel de elegante și potrivite pentru un eveniment de seară.

Accesorii potrivite

Accesoriile alese greșit pot distruge o ținută elegantă și feminină. Include în colecția ta o geantă clasică neagră, de dimensiuni medii. Acest model nu trebuie să aparțină unui anumit brand, ci doar să fie confecționat dintr-un material de calitate. La fel de potrivit este și ceasul elegant de mână, care completează cu succes o ținută elegantă.

Încălțămintea trebuie să fie comodă, confecționată din piele cu design deosebit, care nu se demodează în timp.

Postură corectă

O femeie elegantă, care emană un aer misterios și integrant, afișează întotdeauna o postură corectă.

Astfel, ai grijă la modul în care pășești! Ține spatele drept, capul sus și privirea înainte, pentru că nimic nu este mai grațios decât încrederea în tine!

Comportament adecvat

În final, o femeie elegantă și educată are un comportament potrivit, indiferent de situație. Această salută, mulțumește și spune “te rog”, în orice situație. Eleganța transmite și respect. Mai mult, zâmbește și atunci când vorbești cu cineva, uită-te în ochii persoanei. Acesta este un semn de feminitate și de eleganță de care te poți bucura cu ușurință.

Îngrijirea, atenția la detalii, feminitatea și clasa sunt doar câteva dintre elementele care definesc eleganța unei femei. Ține cont de ele și bucură-te de eleganță în orice moment.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii