FacebookTwitterLinkedIn

O vilă situată în Sierra Blanca, Marbella, în vecinătatea unei proprietăți deținute de numărul unu al tenisului mondial, Novak Djokovic, este scoasă la vânzare cu 65 de milioane de euro.

În schimbul acestei sume viitorul proprietar primește, între altele, 6.000 de metri pătrați suprafață utilă și o grădină de 11.000 de metri pătrați, un garaj pentru 50 de mașini (practic, o parcare subterană) și o clădire a cărei arhitectură a fost recompensată în 2022 cu Premiul Macael pentru cel mai bun proiect la categoria vile, decernat de regele Felipe al VI-lea al Spaniei și regina Letizia.

Megavila are două niveluri, 13 dormitoare și 13 băi, un living formal uriaș, cu două șemineuri din marmură și o terasă complet echipată pentru barbecue. Oaspeții se pot delecta la cină cu preparate pregătite la grătarul cu cărbuni sau cu pizza făcută în cuptorul cu lemne. Dormitorul matrimonial are două dressing-uri walk-in și o terasă cu o vedere spectaculoasă spre Mediterana și Gibraltar.

Subsolul clădirii este cel puțin la fel de spectaculos: pe lângă imensul garaj rămâne suficient spațiu pentru o bucătărie industrială complet echipată, un cinematograf cu 21 de locuri și un spa cu piscină încălzită, saună și baie turcească. Plus sală de bowling cu două piste, sală de jocuri, două crame – una pentru vinuri albe, alta pentru vinuri roșii – și salon de beauty.

Foto Seville Sotheby’s International Realty